Jdi na obsah Jdi na menu

Penzion

Penzion Větrný vrch Ostrov se nachází v oblíbené lokalitě mezi Krušnými horami a lázněmi Karlovy Vary. 

Okolí nabízí nespočet aktivit, ať už sportovních nebo poznávacích. Užijí si u nás rodiny s dětmi, turisté, cyklisté, motorkáři, nadšenci historie a každý, kdo si chce odpočinout od každodenního stresu.

Celoročně nabízíme ubytování v celkové kapacitě 20 lůžek.

Ve  2-lůžkových pokojích je Vám k dispozici manželská postel a v případě zájmu dvě plnohodnotné samostatná lůžka ve formě přistýlek. Pokoje má vlastní televizi. Koupelna se sprchovým koutem, fénem, sušákem prádla a toaletou je sdílená.

Pokud se jedná o pokoje v apartmá, je sociální zařízení sdílené pro 2 nezávislé pokoje.

Apartmán se dvěma ložnicemi má v každé z nich manželskou postel a dvě samostatná lůžka. Dále disponuje televizí, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, sušákem na prádlo, toaletou a vlastní kuchyňkou. Ta je vybavena mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, mrazákem, kávovarem, elektrickým vařičem, toustovačem, topinkovačem a jídelním sezením.

V případě zájmu Vám doplníme dětskou jídelní židli i dětskou postýlku.

Venku na Vás čeká zahradní houpačka a terasa s posezením u venkovního krbu s možností grilování. Pro děti máme připraveny hračky, dětské hřiště s pískovištěm, houpačkou. Zahrajete si i badminton nebo po dohodě s majiteli se vykoupete ve venkovním bazénu. V objektu se nachází garáž na kola, lyže i vysoušeč lyžáků. Po dohodě Vám vypereme či zapůjčíme žehličku. Samozřejmostí je bezplatné WiFi připojení na internet a bezplatné parkování přímo u objektu.

Okolí je krásné na procházky, turistiku či cyklistiku. Výlet si udělejte k Zámku Ostrov nad Ohří, Hornímu Hradu Hauenštejn, Arboretu Horní Hrad i do Aquacentra Agricola. Děti i dospělí se potěší Vyhlídkovému letu letadlem Karlovy Vary a Motýlímu domu, nadšenci kultury zase známému Mezinárodnímu filmovému festivalu Karlovy Vary. Najdete zde různé muzea, galerie, možnost zahrát si golf, navštívit koupaliště i lázně. V zimě si zalyžujete v střediscích Nový Klínovec, Skiareál Plešivec nebo Skiareál Boží Dar - Neklid či rodinám příjemném středisku Potůčky.

 

Přijeďte k nám zažít Vaši dovolenou. Těšíme se na Vás v Penzionu Větrný vrch Ostrov u Karlových Varů.

Rezervace ubytování na penzion@vetrnyvrch.cz

nebo tel  +420 608 526 462

 


  

 

 

Příspěvky

Ubytování pro Panattoni Park Ostrov

5. 11. 2020

Ubytování nejen v době výstavby Parku společnosti Panattoni Czech.
Jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje za speciální cenu k doptání
na telefonu 608 526 462 nebo na penzion@vetrnyvrch.cz
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Penzion | Komentářů: 0